Καρτασίδη Ντιάνα 
Πιστοποιημένη Μεταφράστρια Υπεξ

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη πλοήγησή σας

Ποιοι είμαστε
Το γραφείο μας ιδρύθηκε το 2013 σε ένα κομβικό σημείο των Αθηνών, στην οδό Ερμού 106 και Αρίωνος 1, ακριβώς απέναντι από τη μεταφραστική υπηρεσία του Υπουργείο Εξωτερικών από τη μεταφράστρια Ρωσικών του ΥΠΕΞ Κα Ντιάνα Καρτασίδη και μία μικρή ομάδα μεταφραστών και νομικών.
 
Σκοπός ήταν η παροχή ποιοτικών μεταφράσεων, με την πολύχρονη εμπειρία της ομάδας των μεταφραστών, σε συντομότερους χρόνους και σε προσιτές για όλους τιμές. Μέσα στα χρόνια ο σκοπός αυτός επιβραβεύτηκε με σταθερές συνεργασίες με μεγάλες εμπορικές, νομικές και άλλες εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό καθώς και με την εξυπηρέτηση μεγάλου αριθμού ιδιωτών σε καθημερινή βάση.
 
Σήμερα, πλέον, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της αγοράς, το γραφείο μας διαθέτει δίκτυο 20 και πλέον συνεργατών/ μεταφραστών σε μία μεγάλη γκάμα γλωσσικών συνδυασμών. Το δίκτυο αυτό αποτελείται τόσο από μεταφραστές του ΥΠΕΞ όσο και από επαγγελματίες μεταφραστές που εξειδικεύονται σε κάθε είδους πεδίο.
 
Έτσι εξασφαλίζουμε τη δυνατότητα να εξυπηρετούμε μεγάλη γκάμα κειμένων, που είναι δύσκολο να αποδοθούν από έναν κοινό μεταφραστή.
 
Οι μεταφράσεις μας δύνανται να παρέχονται επικυρωμένες με όλους τους αποδεκτούς τύπους (Επικύρωση ΥΠΕΞ, σφραγίδα δικηγόρου και επικύρωση Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών). Παρόλα αυτά, εξυπηρετούμε και απλές μεταφράσεις προσωπικών εγγράφων (βιογραφικών σημειωμάτων, συστατικών επιστολών, πανεπιστημιακών σημειώσεων και εργασιών κπλ.) με τη σφραγίδα και την ποιότητα του γραφείου μας και με παράδοση τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή.
Image
Image